Aykut Alüminyum

Alüminyum Doğrama, Giydirme Cephe, Motorlu Panjur, Plastik Doğrama, Alüminyum Küpeşte Korkuluk, Katlanır Cam Balkon Sistemleri Isı Cam imalat montaj.

Giydirme Cephe                                                                                          Katlanır Cam Balkon

Alüminyum doğrama, mimari çözümlerin vazgeçilmez bir parçasıdır. Binalarda değişik sistemlerde kullanılan alüminyum doğrama sistemleri alüminyum kapı ve pencere sistemleri, alüminyum sürme sistemleri, kayar katlanır pencere ve kapılar ve ofis bölme sistemleri benzer biçimde alanlarda çözüm noktasıdır.

Alüminyum doğrama günümüzde çok şekilde tercih edilen ve bir oldukça yeni yapıda karşımıza çıkan güzel duyu açıdan çok muhteşem bir görüntü sağlayan doğrama ürünlerinin başında gelmektedir. Klasik doğrama ürünlerine baktığımıza ahşap ve plastik doğrama ürünleri çok dayanıklı olmamaları sebebiyle dış darbelere karşı dayanıksız ve temizlik açısından fazlaca büyük sorun çıkaran ürünler olarak karşımıza çıkıyor.

Bu gibi nedenlerle günümüzde alüminyum doğrama ürünlerinin daha çok popüler olması olağan görülmektedir. Güzel duyu bir görünüme haiz alüminyum doğramalar istenilen renge nazaran teslim edilmektedir. Çok aykırı renkler olmadığı sürece birçok renk seçeneği olan bu doğramalar yardımıyla mimari açıdan çok güzel estetik görünüm elde edilme şansı vardır.

Günümüzde bir binanın, yapının kıymetini gösteren ürünlerin başlangıcında o yapıda kullanılan alüminyum doğrama ve alüminyum ürünler gelmektedir. Hem estetik açıdan çok güzel bir görüntü sağlaması, hem çevreci olması, hem de uzun süreler dayanıklılığını koruması ve dış darbelere karşı büyük oranda kalitesinin koruması sebebiyle çokça tercih edilmekte ve kullanılan yapının kıymetini arttırmaktadır.

Ekonomik anlamda çok büyük maliyetler gerektirmeyen ve kazanımları düşünüldüğünde ilk etapta ekonomik külfetini hemen karşılayan alüminyum doğrama yardımıyla mükemmel ve çağdaş bir çizgide yapılara kavuşma şansınız bulunmaktadır.

 

Motorlu Panjur                                                                                          Plastik Doğrama

Sizlerde klasik doğrama ürünlerinden kurtulmak, uzun süreler dayanıklı yapısı yardımıyla sizi yarı yolda bırakmayacak olan alüminyum doğrama yapmış oldurmak istiyorsanız, bizimle iletişim kurup detaylı in formasyon alabilirsiniz.

Cam Balkon

Cam Balkon

Cam Balkon